Kako odabrati vanjsku rasvjetu

- Jul 13, 2019-

Mnogo je građevinara koji odabiru rasvjetu kada odaberu vanjsku rasvjetu. Takve svjetiljke imaju određene prednosti. Oni su dovoljno svijetli da su vodootporni i otporni na prašinu. Koje su prednosti korištenja reflektora? Changyuan rasvjeta Xiaobian daje vam kratki uvod.

u=1791995400,1767291759&fm=173&app=49&f=JPEG

Svjetlo reflektora je reflektor čiji se kut osvjetljenja može podesiti u skladu s LED reflektorom, tako da je fleksibilniji tijekom upotrebe. Za opću reflektoru imat će skale prilagođenu kutu. To se može podesiti prema pločici s skalom, što će biti preciznije. Za LED reflektoru njegova je ukupna veličina relativno mala, a također se široko koristi u području primjene. Pri korištenju LED reflektora bolji je učinak njegovog rasipanja topline i neće se koristiti predugo. Vruće je, pa će dugo trajati. U usporedbi s ostalim rasvjetnim tijelima, nije moguće koristiti različite regulatore zbog vremena korištenja reflektora. Tijekom uporabe može se ostvariti mnoštvo posebnih efekata osvjetljenja, što je dekorativni učinak koji se ne mogu postići općim lampicama. Više je slična reflektoru. Ima funkciju osvjetljavanja, tako da je za reflektore osvijetljena svjetlost bolja, boja svjetla je jaka, a svjetlost nije blistava. Suprotno tome, njegova svjetlost je mekša, ne samo za vanjsku upotrebu, već i za kućnu rasvjetu. Može se koristiti.

u=927195953,2023206157&fm=173&app=49&f=JPEG

Za LED reflektore je ekološki prihvatljiv, a efekt osvjetljenja je također vrlo dobar. Široko se koristi i ima dug radni vijek. Stoga je razumno da ljudi koji vole svjetla imaju prednost. , Odabir kvalitetnog proizvoda od LED svjetla od poplave ima određene prednosti, stoga je vrlo važno odabrati pouzdanog proizvođača. Hebei Changyuan profesionalno istraživanje i razvoj reflektora, proizvodnje i prodaje integriranih proizvođača, reflektora na mnogim područjima, sada se primjenjuju, ubuduće će se primjenjivati na širem polju i nastavit će napredovati s tehnologijom, neprestano uvodeći i nadograđujući.

Par:ne Sljedeći:Kansas City Royals Kauffman stadion