Govoreći o konceptu dizajna vanjske rasvjete

- Jul 15, 2019-

Dizajn vanjske rasvjete uglavnom je za dizajn vanjske zidne rasvjete, urbanu integriranu krajobraznu rasvjetu i planiranje urbane rasvjete. Koncept dizajna je koristiti najbolju metodu dizajna i najekonomičniju metodu dizajna kako bi kupcima pružili najprikladnije metode i koncepte rasvjete i realizirali situaciju u stvarnom životu s najekonomičnijim načinom.

005EiTPagy1g4p1muhy0nj30iw0bon5u

Dizajn vanjske rasvjete uglavnom je za stvaranje velikog ambijenta rasvjete i pejzažne rasvjete. Različiti arhitektonski stilovi i pejzažne točke imat će različite načine dizajna. U usporedbi s zatvorenim tehnikama, dizajniranje vanjske rasvjete rasvjetnije je i nema potrebe brinuti se o svakoj svjetlosnoj točki. Kut, ali količina inženjerstva je relativno velika. Zhongyi Guangying ne pruža samo usluge rasvjete Wenchuang, već ima i dugogodišnje iskustvo u projektima rasvjete.

S razvojem znanosti, pojavom novih izvora svjetlosti, kao što su fluorescentne žarulje, štedne žarulje i LED, svjetiljke su također prešle u pravcu uštede energije i zelenije zaštite okoliša. Naravno, dizajneri su u to uložili i puno truda. Zhongyi Guangying podsjeća korisnike da prilikom dizajniranja svojih izbora trebaju obratiti pažnju na odabir prema dizajnu zgrade. Također trebaju odabrati psihološku izdržljivost domaćih ljudi i krenuti od potražnje. Može se odabrati samo sveobuhvatno razmatranje. Vrsta lampe koja se podudara. Na taj način može pokazati dobru estetiku i može imati dobar dekorativni učinak.


Par:ne Sljedeći:Koliki je Ik standard za unutarnje svjetiljke?